About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Advertisements

7 Responses to “About”

  1. dau_zzz Says:

    Siang..

    boleh tanya posisi dimana, kebetulan ane lagi cari karet tromol nih…

    thanks sebelumnya..

  2. Pambudi Says:

    Ane dr Pasuruan-Jawa Timur
    mau menjual tromol ente dengan model sales keliling dor to dor, bengkel to bengkel.

    Bantu ane kasih info :
    1. brp minimal ordernya ?
    2. price list untuk ane ?

    Kirim Via email ane
    Txs Bro

    Salam

    • dampermotor Says:

      bisa minta email nya bro kirim ke 081802846201 ato disni juga gp2
      ntar ane krm info lebih lanjut

  3. Pambudi Says:

    Mainkan di email ku ini bro..ekikpraja94@gmail.com..di tunggu.Tx

  4. bos, sy pengen jualan produknya neh
    bisa kirim sample ke jakarta?
    sy bayar 2 biji aja dulu tapi bentuk en ukuran beda…
    bukan buat kendaraan, buat ganjelan furniture neh
    modelnya lingkaran diameter 12 cm
    tengahnya ada lobang diameter 6 cm
    tebalnya 3 cm
    kalo kurang jelas email saya aja nanti saya kirim gambarnya
    kalau barang oke bakal bli lagi deh buat dicombine sama prabotan saya

    gw tunggu kabarnya yah bos, email aja langsung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: